GDPR-

Nordic Quality Recruitment - Privacy Policy (GDPR)

1.0 Kunder og Partnere

Personal Data Regulation under GDPR (EU 2016/679)

Nordic Quality Recruitment ApS behandler kun almindelige personoplysninger og arkiverer kun disse data, hvis de har et form√•l i forbindelse med en handel, en foresp√łrgsel eller en konsultation.

Vi behandler eller arkiverer ikke personoplysninger af f√łlsom karakter.

Dine almindelige personoplysninger arkiveres af Nordic Quality Recruitment ApS i 5 år, hvorefter de slettes. Personoplysninger, der ikke længere anvendes, slettes. Personoplysninger, der ikke er korrekte, vil blive rettet.

Alle har ret til at blive informeret om, hvilke personoplysninger Nordic Quality Recruitment ApS har gemt. Du har også ret til at få rettet dine personoplysninger og endda få dine egne personoplysninger slettet hos Nordic Quality Recruitment ApS, medmindre det strider imod Nordic Quality Recruitment ApS's legitime interesse eller juridiske forpligtelse i henhold til EU-forordning 2016/679.

Du har ret til at klage til Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk, hvis Nordic Quality Recruitment ApS ikke opfylder sin oplysningspligt inden for 30 dage.

  • De personoplysninger, vi har registreret:
  • Firmaets adresse
  • E-mail
  • Jobtitel
  • Navn
  • Mobil telefonnummer
  • Arbejdstelefonnummer

2.0 GDPR for jobs√łgere og vikarer

Vi lægger stor vægt på at behandle dine data på en sikker og fortrolig måde. Det er vores mål og hensigt at give dig den bedst mulige indsigt i, hvordan vi behandler dine data.

N√•r du ans√łger om et job gennem Nordic Quality Recruitment ApS og registrerer dig i vores jobbank og CV-database, skal du give os din tilladelse. Vi kalder dette "Samtykke". Samtykkeerkl√¶ringen angiver, at du frivilligt har givet os tilladelse til at behandle dine data. Du kan l√¶se, hvordan vi g√łr dette, i samtykkeerkl√¶ringen.

Hvis du finder fejl i vores behandling, bedes du kontakte os, s√• vi kan f√• det rettet. Hvis du er i tvivl eller har sp√łrgsm√•l til vores GDPR, er du altid velkommen til at kontakte os.

3.0 Definition af behandling

Ved behandling af data mener vi:

Registrer.

a. Data registreres i vores IT-system.

Behandling.

a. Vi retter og tilf√łjer data til vores IT-system.

b. Vi s√łger igennem dine data.

c. Vi sender bekræftelser til kunder, der er inkluderet i dine data.

d. Vi udskriver dele af dine data.

e. Vi overf√łrer dele af dine data til vores l√łn- og √łkonomisystemer.

f. Vi bruger dele af dine data til statistikker og andre rapporter.

Opbevaring

a. Vi gemmer dine data i vores system og muligvis på papir.

b. Vi gemmer dine data i vores sikkerhedskopisystemer.

4.0 Formålet med GDPR

Du ejer retten til dine data, og du skal give os tilladelse og dermed retten til at behandle dine data. Du g√łr dette ved at godkende denne samtykkeerkl√¶ring.

Form√•let med at behandle dine data er, s√• vi kan finde job og ledige stillinger, der passer til dine krav, √łnsker og kvalifikationer. Desuden skal vi v√¶re i stand til at beregne og udbetale l√łn til dig, n√•r du sendes ud for at arbejde hos vores kunder.

Vores behandling af dine data tjener dette formål, og vi behandler kun data, der er relevant for dette.

5.0 Typer af data

Afh√¶ngigt af job og ledige stillinger behandler vi f√łlgende typer data i vores systemer:

Almindelige data.

a. Navn, adresse, telefonnummer, e-mail osv.

Fortrolige data.

a. CPR-nummer, personnummer, l√łn- og √łkonomiske forhold, skat, sygedage, ans√¶ttelsestid, familieforhold, sociale forhold, straffeattest og b√łrneattester osv.¬†

Sensitive data.

a. Fagforeningsmedlemskab, eventuelt helbredstilstande.

Andre.

6.0 Hvor længe opbevarer vi data

Som standard gemmer vi dine data, så længe du giver os tilladelse til det.

Dvs. n√•r du giver os dit samtykke, vil dine data blive gemt, indtil du √łnsker at tr√¶kke dit samtykke tilbage.

Dine data vil derfor l√łbende blive inkluderet i vores s√łgninger efter mulige kandidater til job og ledige stillinger.

Hvis vi ikke lykkes med at finde og tilbyde dig forskellige jobmuligheder, vil vi til sidst kontakte dig for at afg√łre, om du stadig √łnsker, at vi skal behandle dine data i vores system.

Hvis vi lykkes med at finde en ledig stilling eller fast job, som du i sidste ende accepterer, vil vi v√¶re n√łdt til at oprette nogle betalingsbetingelser som en del af dine data, og vi vil derfor v√¶re n√łdt til at gemme dine data som dokumentation i mindst 5 √•r efter sidste ans√¶ttelse.

N√•r vi ikke l√¶ngere har brug for at gemme dine data, eller du aktivt har √łnsket at blive fjernet fra systemet, vil en af f√łlgende handlinger blive udf√łrt:

Hvis du ikke har haft et job hos os, vil alle dine data i systemet blive slettet, og du vil for evigt blive glemt i vores system.

Hvis du har haft et job, er vi n√łdt til at gemme og opbevare dine data i mindst 5 √•r. Derefter, hvis/n√•r du √łnsker det, vil vi anonymisere dig i systemet. Dette betyder, at vi vil slette alle dine data, og du vil blive anonymiseret med et nyt vilk√•rligt nummer. Derefter vil du for evigt blive glemt i vores system.

7.0 GDPR - Dine rettigheder

Det er vigtigt, at du kender dine rettigheder vedr√łrende vores GDPR og dine data, der opbevares i vores system. Du kan l√¶se om dine rettigheder nedenfor.

7.1 Retten til indsigt

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke data vi registrerer og behandler om dig. Du skal blot rette henvendelse til os. Herefter giver vi dig mulighed for at se alle de registreringer, som vi har oprettet i vores system omkring dig.

7.2 Ret til at blive glemt.

Du har altid ret til at tilbagetr√¶kke dit samtykke og s√•ledes blive slettet eller anonymiseret i vores system. Du skal blot rette henvendelse til os, s√• unders√łger vi, om du kan slettes eller anonymiseres. Herefter igangs√¶tter vi processen med henblik p√• at slette eller anonymisere dig i vores system.

7.3 Ret til at få berigtiget dine data

Skulle det vise sig, at vi har registreret fejlagtige oplysninger om dig, har du altid ret til at f√• disse rettet eller slettet. Dette g√łr du ved at rette henvendelse til os, s√• s√łrger vi for, at data bliver rettet.

7.4 Ret til at få en kopi af dine data

Hvis du √łnsker det, kan du f√• en fil med alle dine stamdata fra vores system til evt. videreformidling. Du skal kontakte os, s√• s√łrger vi for, at du kan downloade en fil med dine data via vores webinterface.

8.0 Hvem behandler dine data?

Vores ansatte og IT-databehandlere har adgang til dine data og er derfor pålagt fortrolighedsklausuler. Vores ansatte og IT-databehandlere kan som udgangspunkt se alle dine data i vores system.

N√•r du accepterer et job eller et vikariat, sender vi nogle af dine data videre til vores kunder. Dette g√łr vi for, at kunden kan se, hvem du er og dermed genkende dig, n√•r du m√łder p√• jobbet. De data som vi sender videre til en kunde i forbindelse med et job eller et vikariat er f√łlgende:

  • Fornavn, k√łn og evt. billede
  • Evt. efternavn.
  • Evt. din adresse.
  • Evt. din alder.
  • Evt. dine kvalifikationer, cv og ans√łgning.

N√•r du har arbejdet for os, og dermed er berettiget til l√łn, vil vi naturligvis overf√łre relevante data til vores l√łnsystem og dermed ogs√• sende dele af dine data til SKAT og andre myndigheder. Dette er p√•budt i loven og kr√¶ver s√•ledes ikke dit samtykke.

8.1 Videregivelse af dine data

Vi videregiver aldrig dine data til andre personer, virksomheder, myndigheder eller systemer end, hvad der er beskrevet i denne samtykkeerkl√¶ring. Skulle situationen opst√•, hvor det er n√łdvendigt at videregive dine data, vil du altid blive orienteret.

9.0 Data

Dine data bliver gemt i vores IT-system, som hostes på servere placeret i Danmark. Dine data vil således altid være i Danmark, og regler for behandling vil derfor også være underlagt dansk lov.

9.1 Backup

Vi tager l√łbende backup af alle dine data og gemmer disse. Skulle vores driftssystem s√•ledes bryde sammen, har vi altid en kopi af dine data, der maks. er 24 timer gammel.

10.0 Samtykkeerklæring

Der tages forbehold for, at samtykkeerklæring kan ændres.

Skulle vi √¶ndre, hvorledes vi behandler dine data, eller hvis vi i √łvrigt opdaterer denne samtykkeerkl√¶ring, vil du altid blive afkr√¶vet et nyt samtykke, og herunder har du altid ret til at afvise dette og dermed blive slettet eller anonymiseret i vores system. Vores samtykkeerkl√¶ring er versionsstyret, og du kan altid se, hvilken version du har godkendt og hvorn√•r.

11.0 Kontakt

Har du sp√łrgsm√•l, er du altid velkommen til at kontakte os.

In this case, contact our GDPR & Data Protection Coordinator Emilie Mærsk-Hansen on phone: 43 31 00 54 or by e-mail: emh@nqr-lifescience.com

We do not use cookies, continue in safety.  More info

da_DK